In 2023 ging Shihan Antonio officieel met pensioen en droeg hij de leiding over aan Sensei Anthony. Maar stoppen zit niet in het bloed van Shihan Antonio. Vol passie is hij op zijn geboorte-eiland São Nicolau in Kaapverdië een nieuwe dojo begonnen. Hier traint hij een nieuwe generatie vechters, met hart en ziel.

Onze missie is om deze jonge talenten een kans te geven die hun leven zal veranderen. Op 12 april 2025 willen we met een team van begeleiders en vechters uit São Nicolau deelnemen aan de 30ste editie van de “Day of Youth and Beginners” – een zeer bijzondere gelegenheid. Dit is een unieke kans voor deze jongeren om hun vaardigheden te tonen op een internationaal podium en een onvergetelijke ervaring op te doen.

Helaas zijn de financiële middelen in Kaapverdië beperkt, en zonder hulp is het voor deze vechters onmogelijk om deze droom waar te maken. Daarom doen wij een beroep op jullie steun. Met uw bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat deze jonge talenten hun kans grijpen om te schitteren.

Doneer nu en help ons deze droom te verwezenlijken! Samen kunnen we een verschil maken voor deze jongeren en hun gemeenschap.